Välkommen till BEAST Studio

Då vi precis har flyttat BEAST Studio till nya lokaler i Malmö och ägnat en liten tid åt att riva tapeter och inreda med nya arbetsmöbler tyckte vi att det också vore lämpligt att riva ut vår gamla webbsajt, fylla på med nytt och göra lite förbättringar även här.

Sajten är byggd för att ge en snabb och utförlig presentation av vilka vi är, vad vi gör och står för, samt bra vägar att ta kontakt med oss på. Vi vill även att intresserade ska kunna gräva djupare bland projekt i vår portfolio – som nu ligger samlat här på sajten istället för ett annat ställe – eller läsa den här bloggen som vi kommer att uppdatera med texter och bilder om projekt vi arbetar med i studion och annat som inspirerar oss. För den som vill ta del av bilder på saker vi trycker eller gör så är Instagramkontot och Tumblrn att rekommendera.

Härnäst följer lanseringen av webbutiken och vår fysiska butik som kommer att öppna i en del av studion på Norregatan 1. Men det återkommer vi till senare, under tiden lyssnar vi på soundtracket till kvällens arbete: