Nytt papper!

Blandat material tryckt på Munken Pure

Blandat material tryckt på Munken Pure

För att fira våren har vi fyllt på papperslagret i studion, så nu har ni ännu mer bra papper att välja på!

Riktigt bra tryck kräver riktigt bra papper, därför har vi självklart fyllt på vårt lager med ännu mer Munken Pure i 90, 130 och 200 gram! Den obestrukna ytan lockar fram fina detaljer i tryck och ger samtidigt en behaglig och naturlig känsla, vilket passar perfekt för våra risographtryck. Ett av våra favoritpapper helt klart!

Om ni vill trycka på papper med naturligt utseende har vi även fått in ett oblekt kvistpapper på 120 gram med detaljer som känns i fingrarna. Fruktansvärt fint för alla som vill åt den där jordnära känslan.

Våra nyanser av coloritpapper

Våra nyanser av coloritpapper

För personer med färgglada tryckvisioner kan vi rekommendera våra nya coloritpapper. Det är ett träfritt och genomfärgat obestruket papper som vi har hemma i sandbrunt, chamois (cremegul), aquablå, rosa och ljusgrå. Perfekt papper för att stå ut ur mängden med hjälp av moderna och smakfulla toner.

Gmund Bier Papier

Gmund Bier Papier

Sist ut, men absolut inte minst är Gmunds fantastiska Bier Papier! Ett 135 grams papper gjort på öletiketter med en levande känsla, som ter sig perfekt för tryck med otroligt vacker färgåtergivning. Vi ser spänt fram emot att få trycka ännu mer på det här pappret och utforska dess möjligheter!

Vill ni komma förbi och prata förslag och kolla på hur tryck ser ut på våra nya papper är det bara att skicka iväg ett mail till beast@beaststudio.se så bestämmer vi en tid!

BEAST Studio