0
Kreativ studio för grafisk design och risograftryck i Malmö

BEAST Studio

Grafisk design och tryckmakeri i Malmö

 
bs_5.jpg
 

Vårt arbete

BEAST Studio är en kreativ studio för grafisk design och tryckmakeri i Malmö. Vi arbetar med formgivning som är genomtänkt och ansvarsfull både i sin kommunikation och produktion, och där processen är lika viktig som resultatet. Vi tar gärna projekt från idé till slutprodukt eller hoppar in när det är dags att producera original för tryck. Grundlig research och ett gediget hantverk är våra instrument för att komma fram till en produkt där innehåll och budskap tydligt står i centrum.

Tryckmakeriet är specialiserat på mindre upplagor med analoga arbetsmetoder. Vi tycker om när små, men ack så intressanta, variationer uppstår i trycksaker och gör dem inbjudande att känna och titta närmare på. Vi trycker mycket med Risograph, en mångsidig maskin som levererar allt ifrån färgsprakande konstnärliga posters och zines till sobra visitkort, och vi gör mycket av efterarbetet för hand.

För inspiration och teknisk information gällande Risographen som tryckmaskin, läs våra foldrar: Riso Basics / Riso Setup (ladda ner båda som zip).

Har du ett projekt du vill anlita oss för eller ett förslag på samarbete? Hör av dig till beast@beaststudio.se eller fyll i vår offertförfrågan för tryckprojekt.

Nedan är ett urval där vi arbetat med antingen den grafiska designen, trycket eller både och. Klicka in för att läsa mer om varje projekt.

 

Alla kategorier    Grafisk design    Tryck

 

Posters, zines, musik, textil, etc.

Gå till shoppen

makers_2.jpg

Kontakt

BEAST Studio ligger på Norregatan 1 i Malmö, skicka gärna ett mail till beast@beaststudio.se, hör av dig via valfritt socialt nätverk eller ring om du vill komma på besök.

Robert Lindblom
0706 50 90 69
robert@beaststudio.se

Li Lindblom
0705 77 05 21
li@beaststudio.se