Portfolio

Introtext


Summary Block
This is example content. Double-click here and select a page to feature its content. Learn more.

Blenda journalistik

Blenda journalistik är en journalistbyrå baserad i Malmö, bestående av skribenter, fotografer, radiojournalister och redaktörer som publiceras i bland annat Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och producerar ljudreportage för till exempel Sveriges Radio och Utbildningsradion.

För att ena de olika disciplinerna som finns representerade hos Blenda-journalisterna under en och samma logotyp valde vi att fokusera på att illustrera “berättande”, vilket är en nämnare de alla har gemensamt. Logotypen består av ordet Blenda satt i en fet skärning av Playfair Display, följt av en textmarkör, vilken positionerar Blendas arbete som något pågående och som sker i nuet. De feta bokstäverna är också kopplade till rubriker.

Webbsidan ger enkelt och överskådligt information av Blendas verksamhet samt individuella presentationer av medarbetarna, och möjlighet att kontakta byrån eller en specifik person.

Vi formgav och Risograph-tryckte även visitkort till Blendas journalister. Dubbelsidiga kort i svart bläck på Munken Pure 200 gsm.

Se webbplatsen: http://www.blendajournalistik.se/