Om

BEAST Studio är en kreativ designbyrå och tryckeri i Malmö. I en gammal butikslokal på Norregatan vid Drottningtorget arbetar vi med grafisk design för såväl tryckt som digital media – antingen direkt mot kund eller på frilansbasis för andra byråer. Vår tryckverkstad fokuserar på Risograph och anlitas av bland andra konstnärer, illustratörer, serietecknare, formgivare, sociala entreprenörer, musiker och skivbolag. På plats tillverkar vi också våra egna produkter i papper och tyg för hemmet och livet – såsom posters, anteckningsböcker, totebags, – tryckta med Riso eller screen och i vissa fall färgade med diverse växtfärger. Vi håller också i workshops där deltagare får lära sig grunderna i Risographen och skapa egna motiv som vi sedan trycker tillsammans.

För inspiration och teknisk information gällande Risographen som tryckmaskin, läs våra foldrar: Riso Basics / Riso Setup (ladda ner båda som zip).

Har du ett projekt du vill anlita oss för eller ett förslag på samarbete? Hör av dig till beast@beaststudio.se eller fyll i vår offertförfrågan