Woodpecker Projects: Woodpecker Letters #1

På uppdrag av Woodpecker Projects tog vi fram en trycksak uppdelad i flera olika element med konstverk av Johan Furåker, texter utvalda/författade av Henrik Arnstad, Maj Hasager, Oskar K, Johan Furåker, Lisbeth Bonde och Göran Hägg, samt formgiven av Joakim Larsson.

Publikationen Woodpecker Letters #1 fungerar som en sammanfattning av utställningen/uppläsningen på Galleri Ping-Pong i Malmö, januari–februari 2014. Den är förpackad som ett brev i kuvert, då en viktig del av vernissagen var att en rad brev på temat fascism lästes upp av textförfattarna. I kuvertet fanns ett förord på ett A5-ark, fyra A3-posters med ett konstverk av Johan Furåker på ena sidan och breven på andra sidan, samt ett 8-sidigt appendixhäfte i A5-format.

Allt är risotryckt i Medium Blue och svart på Munken Pure 130 gsm, till stor del på plats i galleriet där vi tryckte vek och satte ihop paketen under vernissagens gång för att ge besökarna insyn i processen där orden som lästes upp på plats förevigades i tryckt form.

Kategorier

Tryck