Offertförfrågan

Har du ett tryckprojekt som vore lämpligt att trycka med Risograph? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan med ett prisförslag.

Risotekniken ger ett analogt uttryck som ger din bild en ny dimension. Som en naturlig del av tryckresultatet kan det uppstå ett visst misspass vid flerfärgstryck som kan variera från exemplar till exemplar. Det kan även tillkomma sprickor och ojämnheter i trycket. Färgerna som är baserade på sojaolja trycks i en kall process vilket innebär att du får ett miljövänligt och energieffektivt tryck. Den kalla processen innebär dock att det kan komma viss färgfällning från trycket, särskilt om ditt motiv är väldigt färgtätt. Genom att fylla i offertförfrågan nedan är du medveten om dessa förutsättningar.

För inspiration och mer teknisk information gällande Risographen som tryckmaskin, läs våra foldrar: Riso Basics / Riso Setup (ladda ner båda som zip). Våra aktuella färger samt färgkoder hittar du i BEAST Studio Colour Chart.

Namn *
Namn
Vilken storlek har den färdiga produkten?
Typ av tryck *
Vad är det för trycksak? Om inget alternativ passar nedan, kryssa i Annat och beskriv vidare under Övriga kommentarer.
Hur många sidor ska den färdiga trycksaken vara?
Hur stor är upplagan? Tänk på att det är ett par fasta kostnader som gör att styckpriset kan bli rätt högt för väldigt små upplagor. Vi rekommenderar att trycka minst 30 st för de flesta projekt.
Papper *
Vårt huspapper är Munken Pure, men vi kan trycka på andra obestrukna papper, t ex färgade. Välj ytvikt och precisera mer om det behövs under Övriga kommentarer. Till zines brukar det passa bra att ha ett tjockare papper som omslag.
Färg *
Vilka färger önskas i ditt tryck? Ange också gärna hur många färger det ska vara på varje sida under Övriga kommentarer.
Utfallande tryck? *
Ska motivet gå ända ut till papprets kant? Obs att utfallande tryck inte är möjligt för A3-format.
När behöver du ha de färdiga trycken? Notera att vi ibland har många andra projekt på kö, så var gärna ute i så god tid som möjligt.
Frakt / upphämtning *
Vill du hämta upp trycken i vår studio i Malmö, eller att vi skickar dem till dig? Fraktkostnad tillkommer.
Är det något mer vi borde veta om ditt projekt?
Får vi publicera ert tryck i sociala medier?
Vi tycker om att lägga upp bilder på Instagram av tryck vi producerar åt våra kunder. Skriv under Övriga kommentarer om det är efter något särskilt datum vi får publicera och vilka konton och hashtaggar som ska användas. Notera att vi inte kan publicera allt, utan gör ett urval. Tack!