DESIGN! TRYCKMAKERI! HANDS-ON!

BEAST Studio är en kreativ studio för grafisk design och tryckmakeri i Malmö. Vi arbetar med formgivning där processen är lika viktig som resultatet. Grundlig research och ett gediget hantverk är våra instrument för att komma fram till en produkt som är genomtänkt och ansvarsfull både i sin kommunikation och produktion. Vi tar gärna projekt från idé till slutprodukt eller hoppar in när det är dags att producera original för tryck.

Tryckmakeriet är specialiserat på mindre upplagor med analoga arbetsmetoder. Vi tycker om när små, men ack så intressanta, variationer uppstår i trycksaker och gör dem inbjudande att känna och titta närmare på. Vi trycker mycket med Risograph, en mångsidig maskin som levererar allt ifrån färgsprakande konstnärliga posters och zines till sobra visitkort, och vi gör mycket av efterarbetet för hand.

För inspiration och teknisk information gällande Risographen som tryckmaskin, läs gärna igenom vår guide Riso Basics & Setup.

Har du ett projekt du vill anlita oss för eller ett förslag på samarbete? Hör av dig via formuläret på kontaktsidan, eller fyll i vår offertförfrågan för tryckprojekt.

Vi arbetar just nu med att uppdatera vår portfolio för både grafisk design och tryck. Följ gärna vårt arbete på @beaststudio på Instagram under tiden.