Workshop! Riso! 2-färger! A3!

Våra 2-färgsworkshopar i risoteknik hålls på lördagar eller söndagar mellan 10-13.30. Förutom att du får vässa din kreativitet så lär vi dig allt om risoteknikens alla quirks and wonders! Det vill säga hur du bemästrar ett fint misspass, skapar effekter med raster och leker med risons transparenta färger.

Med dig hem får du 10 stycken av dina egna A3-tryck, vår folder Riso Basics & Setup och en fräsig pin som bevis på att du har gått vår workshop!

Du behöver inte ha med dig något. I studion finns material att använda som tidningar, mönstrade papper, saxar, lim, stämplar och pennor. Du är så klart välkommen att ta med dig t ex din favoritpenna eller skisser. Föredrar du att arbeta i datorn går det även bra att ta med denna men vi ser då gärna att du är självgående i programmen du använder.

Att delta i workshopen kostar 600 kr per person. Fika ingår!

Workshopen hålls i vår studio på Norregatan 1, Malmö. Lokalen ligger på bottenplan med ett trappsteg. Buss 3 går hit, hållplats Drottningtorget. Om du cyklar hittar du ställ mitt emot studion på andra sidan gatan. Du måste ha fyllt 16 år för att delta.

Vid frågor mejla oss på beast@beaststudio.se! Är ni en grupp som vill ha en skräddarsydd workshop? Mejla oss!

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om nya datum.
Sign up to our newsletter to keep updated about new dates.